Музей „Етър“ с награда за опазване духа на България

Публикувана на 28.06.2023 в 10:43

Музей „Етър“ бе награден с грамота за съхранение на българските традиции и опазване духа на България. Това стана на годишната туристическа среща на списание Дестинация България. Церемонията се проведе във Военния клуб в София, в присъствието на представители от посолствата на Румъния и Гърция, Министерство на туризма, кметове на общини, Българско национално радио, Български съюз по балнеология и СПА туризъм, Сдружение „Туризъм“, Агенция „Форум България“ и др.

Грамотата бе връчена на зам.-директора на музей „Етър“ д-р Ваня Донева.

По време на форума общини, туристически сдружения и асоциации, собственици и управители на туристически фирми и обекти представиха предлагания от тях туристически продукт, различните видове туризъм, традициите и обичаите на региона.

Бяха отличени с грамоти представители от туристическия сектор за принос в развитието и популяризирането на българския туристически продукт.

На събитието бе презентиран и новият двуезичен брой на списание Дестинация България, който ще се разпространява в страната и на международните туристически борси в съседните страни, на които България участва през 2023 г.

Водещата снимка към статията е на destinationbulgaria.bg

Сподели в

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *